kolmapäev, 24. veebruar 2016

Klassiõhtu 19.02

Siin on ootusärevus suur enne seda, kui poisid oma aardejahiteekonna valmis saavad.

Getter Jaani-Rockefeller Street
 Getter Jaani ei saanud isiklikult meile külla tulla, seetõttu otsustasime veelkord esitada  sõbrapäeval kavas olnud Playback`i esinemise, sedapuhku planeeritud esitajatega ja õnnestus väga hästi!!!!

                                                         

 Lauad olid tänu koduste pingutustele kaetud rikkalikult hea ja paremaga.
Kuna räätsamatk Kiidjärvel jäi lume kadumise tõttu  ära, siis otsustasime selle asemel teha klassiõhtu.
Lapsed olid jagatud 3 rühma-poisterühm ja 2 tüdrukute rühma. Iga rühm pidi välja pakkuma vähemalt ühe tegevuse. Poistel oli juba kohe Antsu eestvedamisel selge, et tehakse koolimajas aardejaht.
Jarleeni ja Grethe eestvedamisel pakuti erinevaid tegevusi ja peab ütlema, et selles rühmas räägiti ka kõige rohkem kõigi osalistega läbi.   3.-ndas rühmas oli eestvedajaks Moona, kes pakkus innukalt erinevaid tegevusi ja tahtis kohustundlikult tegevust välja pakkuda,paraku ei õnnestunud väga hästi ühisele nõule jõudmine, aga üritati vähemalt.

Selline oli  klassiõhtu plaan ja tegevuste järjekord.

Kõige suuremat elevust ja põnevust tekitas Aardejaht, selleks oli  koolimaja sisekaartidele märgitud punktid, mis tuli erinevates ruumides läbida, et jõuda keldrikorrusel asuva aardeni, aga teekonnal tabas tüdrukuid mitmeid ootamatusi. Kogu tegevus toimus pimedas, ainult telefonivalguse paistel.









s



                                                           

       



Seekord sai üritus natuke liiga kiiresti läbi, kuigi aega oleks veel olnud kuni kella 19.00-ni, aga pärast esimese lapse lahkumist, hakkas väga mitmel lapsel kiire ja nad kutsusid endale vanemad järgi, kuid seetõttu jäi tegemata  hambaorgikunst, milleks Grethe ja  Jarleen  olid vaeva näinud,et seda teistega läbi viia. ( Tegime selle siiski ära teisipäevases koolitunnis) Aitäh neile lastele ja kahele lapsevanemale, kes aitasid rahulikult ka klassiruumi  koristada!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.