pühapäev, 15. märts 2015

Trimestri lõpp ja klassihommik.

II trimester sai läbi juba 6.märtsil, aga 1.klassiga leppisime kokku, et oma sõnalised tunnistused saavad nad viimasel päeval enne vaheaega, ehk nädal hiljem. 2.klassil oli valida, kas saavad 6.märtsil või koos 1.klassiga.Kaisa ei jaksanud oodata ja soovis tunnistust kohe, 2.klassi poisid aga näitasid üles kannatlikkust ja ootasid  vaheajani.
Võib öelda, et klassihommik enne vaheaega on meil juba traditsiooniline, sest ka I trimestri lõpus pidasime klassihommikut.
Mida siis seekord korda saatsime. Lauakatmisega hakkasime juba pihta eelmisel päeval ja tegime valmis lavaširullid ning küpsisetordi.Lapsed olid rühmadeks jaotatud ja ringiratast liikudes laudade juures sai iga rühm iga laua juures midagi natuke teha.


Toiduvalmistamist vaata siit

Viimasel päeval enne vaheaega saime 3  tundi klassis niisama tegutseda ja loomulikult maiustada.
Rühmad tõmbasime loosiga.
Seejärel tuletasime meelde, millega trimester algas..... See oli nii ammu, kui pidime muinasjutte lugema ja selle üle ka arvestust pidasime. Sestap siis lõpetasime ka trimestri muinasjututeemalise ristsõnaga.
Grethe ja Anni  võtsid seekord enda peale viktoriiniküsimused:
Need olid need küsimused, teate küll:

-Missugust mütsi pähe ei panda?
- Missugusel padjal ei magata?
-Missugune tee on tolmuta?
-Missugune pott on söödav?
-Missugune hammas ei ole suus?
-Missugused kõrvad ei kuule?
-Missugust vorsti ei sööda?

Tahvlil  plaan, mida  teha võiksime, paraku läks aeg nii kiiresti, et kõike ei jõudnudki teha.


 Siin  võistkonnad ristsõna lahendamas.





Vist maitseb.......


Seekord kulus ka sahtlite  ja mappide korrastamisele  päris palju aega, sest need töölehed tahavad ikka rohkem sahtlisse jääda kui mappi õige koha peale sattuda.
Ja lõpuks siis tunnistused: seekord jagas õpetaja eraldi tunnustust ka neile, kes rohkem raamatuid lugeda ja Miksikeses või Matetalgutes ülesandeid lahendada oli jõudnud.
2.klassis peame jälgima ka seda, et HOOLSUS või KÄITUMINE oleks hea või väga hea, sest kui hinded on head, aga hoolsus või  käitumine rahuldav, siis kevadisele  vallavanema tänuüritusele Kambjasse ikkagi ei pääse.


                             Päikselist vaheaega!                                                                             

                                 




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.